Slaapkamers


Bruidssuite


De bruidssuite bevindt zich op de plek van het oude orgel. Deze kamer heeft een tweepersoonsbed van 180x200cm (indien gewenst twee een persoonsbedden) TV met alle voorkomende TV zenders en streaming. Badkamer met aparte douche, bubbelbad, dubbele wastafel, toilet. Deze kamer heeft als enige slaapkamer airconditioning.
Bruidssuite met badkamer en suite met douche en bubbelbad. TV, openslaande deuren naar binnenbalkon. En een onvergetelijk uitzicht over de gehele kerk.


Kamer 2


Kamer twee was vroeger de consistorie. Hier kwam de kerkraad bijeen en de dominee makte vanuit deze ruimt zijn entree tijdens de dienst. Deze kamer heeft een tweepersoonsbed van 180x200cm (indien gewenst twee een persoonsbedden) TV (alleen streaming). Badkamer met aparte douche, sauna, dubbele wastafel, toilet. 
Kamer 2 op de begane grond met badkamer en suite met sauna (4 persoons)


Kamer 3


Op de plek van kamer drie stonden vroeger kerkbanken. Een deel van het plafond is gerestaureerd en de originele kleuren die tevoorschijn kwamen zijn gebruikt tijdens de restauratie. Deze kamer heeft een twee eenpersoons bedden van 90x200cm die eventueel tegen elkaar geschoven kunnen worden. TV (alleen streaming). Badkamer met aparte douche, dubbele wastafel, toilet. 
Kamer 3 op de begane grond met badkamer en suite


Kamer 4


Op de plek van kamer vier stonden vroeger kerkbanken. Een deel van het plafond is gerestaureerd en de originele kleuren die tevoorschijn kwamen zijn gebruikt tijdens de restauratie. Deze kamer heeft een twee eenpersoons bedden van 90x200cm die eventueel tegen elkaar geschoven kunnen worden. TV (alleen streaming). Badkamer met aparte douche, dubbele wastafel, toilet. 
Kamer 4 op de begane grond met badkamer en suite


kamer 5


Op de plek van kamer vijf was vroeger de entree van de kerk. Miljoenen keren zijn hier mensen de kerk naar binnen gelopen. Een deel van het plafond is gerestaureerd en de originele kleuren die tevoorschijn kwamen zijn gebruikt tijdens de restauratie. Deze kamer heeft twee eenpersoons bedden van 90x200cm die eventueel tegen elkaar geschoven kunnen worden. TV (alleen streaming). Badkamer met aparte douche, dubbele wastafel, toilet. 
Kamer 5 op de begane grond met badkamer en suite